Groupm facts

Medarbejdere

Kontor hunde

Kunder

Daglige kopper kaffe

Hvad kan vi?

Praktik i GroupM er for dig, der gerne vil arbejde inden for marketing, medier og kommunikation. Det er din mulighed for at afprøve teori i praksis og hos os er du sikret muligheden for at opbygge og udvikle dine kompetencer i Danmarks største bureaugruppe.

Her kickstarter du din karriere med fokus på at dyggtiggøre dig inden for et specilistområde, og så får du muligheden for at skabe et stærkt netværk i en spændende branche, hvor du hver dag arbejder sammen med og bliver inspireret af branchens skarpeste hjerner.

Vores praktikprogram er en investering i at udvikle nye digitale talenter, og derfor er vi også stolte over, at der er flere af vores ledere, som i sin tid er startet som praktikanter.

Plista

Plista arbejder med native advertising. Her sidder du med opsætningen af annoncer og udarbejdelse af performende tekster.

Xaxis

Xaxis er GroupM’s programmatic afdeling. Her arbejder du med opsætning og indkøb af annoncepladser. Der arbejdes også hele tiden med forbedringer af de algoritmer der bruges til indkøbene. 

Quisma

Quisma er GroupM’s nordiske performance-bureau. Data er kernen i alt hvad vi gør, og så er vi din digitale samarbejdspartner. Vi er at finde i hele Norden og samlet er vi mere end 200 digitale specialister i datadrevet og integreret performance.

SEM

I SEM sidder du med søgemaskine annoncering, såsom Google Adwords

HR

HR laver HR arbejde.

Paid Social

I Paid Social sidder du med markedsføring på diverse sociale platforme. Dit arbejde kommer primært til at foregå i Facebook Business Manager.

Business Science

Business Science Nordic leverer datadrevet rådgivning med fokus på optimering af kundernes kommercielle performance. Vi tilfører viden om, hvordan pris, produkt og markedsføring bidrager til det samlede resultat. Dermed giver vi vores kunder de bedst tænkelige forudsætninger for at nå deres målsætninger med færrest mulige midler.

Lyder det som noget for dig?

Send os din ansøgning her!

GroupM Denmark

Kristen Bernikows Gade 1

1105 København K

Følg med i hvad vi laver!

GroupM Denmark

Europaplads 2, 3. sal

8000 Aarhus C