Mediacom facts

Medarbejdere

Kontor hunde

Kunder

Daglige kopper kaffe

Hvad kan vi?

MediaCom er Danmarks største medie- og kommunikationsbureau. MediaCom kalder sig et Content and Connections Agency, fordi det i den digitale virkelighed handler om at fortælle den rette historie til de rigtige mennesker via de rigtige kanaler.

Kunde- eller Digitalteam i Aarhus

Interesserer du dig for kommunikation og digitale medier, og ønsker du at forstå sammenhængen mellem målgrupper, mediekanaler og annonceringsbudskaber, så er en af disse to stillinger noget rette for dig! Som praktikant i Client/kundeteamet hos MediaCom i Aarhus får du en grundig indføring i medieplanlægning, og lærer at forankre kvalitativ og kvantitativ forbrugerindsigt i kundens mediestrategi. Du vil indgå i et af de to plannerteams i Aarhus, og vil blive tilknyttet konkrete kunder som du skal bidrage til at servicere og udvikle. Vores Digitale team er, som i København, en integreret online specialistafdeling. Din udvikling vil udspringe af et tæt samarbejde mellem dig og kollegerne i din afdeling, men i høj grad også vores specialkompetencer i København. Din daglige arbejdsplads er i Aarhus, men du vil få mulighed for at deltage i træning og sociale arrangementer i København og dermed få skabt relationer på tværs af huset.

Nordisk- eller dansk kundeteam/Client i København

Interesserer du dig for kommunikation, og er du en struktureret person, som håndterer flere udfordringer samtidig? I så fald er det dig vi leder efter! Vi er to teams: Hhv. det nordiske/internationale kundeteam og det tilsvarende danske. Kunderne vi arbejder med er primært større virksomheder, og vores opgave er at håndtere deres mediastrategi og mediaplaner på tværs af Danmark og Norden. Vi er således kundernes one-point-of contact til MediaCom ikke blot her i DK men til MediaCom i hele Norden/Internationalt. Vi rådgiver kunderne på tværs af alle mediagrupper og sikrer at det rette mediamix anbefales bla. ud fra kundens målsætninger og målgrupper. Herudover sikrer vi, at kunderne får den bedste kvalitet i alt der leveres fra specialister i både DK og fra de øvrige markeder.

w

MBA - Content og reklamebureau i København

Denne stilling er til den kreative kommunikatør, der har lyst til at tænke ud af boksen og udfordre den måde, man normalt arbejder med marketing og kommunikation. Som praktikant i MBA får du en fantastisk mulighed for at udvikle dig i et af markedets mest kreative og digitale teams inden for kommunikation! MBA er MediaComs kreative afdeling, der er specialiseret i kommerciel og strategisk kommunikation, der på en kreativ måde engagerer og skaber sociale effekter på tværs af platforme. Vi arbejder strategisk med konceptudvikling, kreativ udvikling, mediepartnerskaber, social media og brand-aktivering, der stimulerer brugerne til at engagere sig og til at sprede historier. Vi søger 3 forskellige praktikanter indenfor følgende områder: Content & social, Influencer marketing og Projektledelse. Læs mere om profilerne her: Link til site http://wearemba.dk/24/

Analyse team/Insight i København

Mener du også, at dataforståelse er en grundlæggende forudsætning for indsigtsfulde betragtninger? Mener du også, at dataforståelse er en grundlæggende kompetence for en strategist? Så er det præcis her, du skal starte din rejse inden for kommunikation og strategi! Vi er MediaCom Insight – den strategiske analyseafdeling i det globale mediebureau, MediaCom. Vi er specialiseret i analyse indenfor marketing -og kommunikation strategi og brænder for at skabe løsninger og rådgivning, med det ene formål at skabe værdi for vores kunder. Værdi som altid bygger på et stærkt fundament af rette indsigter, og som kan skabe de ønskede resultater for vores kunder. MediaComs grundfilosofi er ‘People First Better Results’. Det tager vi seriøst i MediaCom Insight og har gennem årene været med til at udvikle praktikanter, som har resulteret i senere fastansættelse – i og udenfor Danmark.

j

Digital team i København

Spiser du cookies til morgenmad, og undrer du dig over facebooks nye algoritme? Kom kom, det er her du hører til! MediaCom Digital er vores integrerede online specialistafdeling og digitale afdeling. I Interaction driver vi vores kunders forretning ved at udvikle brugerdefinerede digitale løsninger til dem. Løsningerne spænder over alle digitale discipliner, fra opbygning af brand awareness, involvering af forbrugeren og aktivering af sociale medier til direkte respons og eCommerce kampagner. Gennem tæt parløb med vores kunder fastlægger vi den optimale digitale strategi og integrerer den i kommunikationsstrategien.

Lyder det som noget for dig?

Send os din ansøgning her!

GroupM Denmark

Kristen Bernikows Gade 1

1105 København K

Følg med i hvad vi laver!

GroupM Denmark

Europaplads 2, 3. sal

8000 Aarhus C