Tidligere [m]Interns

Hvad arbejder man med, som [M]Intern i huset?

“I løbet af mit praktikforløb har jeg primært arbejdet med opsætning, optimering og rapportering af display og video kampagner. Til dette benyttes forskellige data, til at ramme kundens målgruppe på bedste vis”

Tobias - PBA international handel og markedsføring

Afdeling: Programmatic, MediaCom

“Konverteringsoptimering for kunder
Udarbejdelse af test
Opsætning af test
Datavalidering
Fixes i Google Analytics
Udarbejdelse af kundepræsentationer”

Simone - Digital Konceptudvikling på KEA

Afdeling: CRO Intern , Quisma

“Løbende certificeringer hos Google – Digital markedsføring gennem Googles platform Adwords – Opsætning af digitale kampagner på baggrund af medieplaner – Jævnlig evaluering af kampagneperfomance – Analyse af data i form af søgeadfærd – Anbefaling af strategi og opsætning af diverse test, for at skabe de bedste resultater – Udarbejdelse af evalueringsrapporter og præsentationer til kunder”

Nadja - Markedsføringsøkonom, CPH business

Afdeling: Search (SEM), GroupM (Wavemaker)

“Onboarding, employer branding og rekruttering. Planlægge, drive og videreudvikle GroupM introforløb for nye medarbejdere. Rekruttering af praktikanter til start januar 2019. Lave et årshjul over universitetsaktiviteter. Lave en oversigt over relevante uddannelsesretninger ift. rekruttering. Drive projekterne ift. at tage ud på diverse uddannelsesmesser. Dette er blot et udpluk.”

Sabrina - Cand.merc.(psyk.)

Afdeling: HR, GroupM

“Gennem min tid i praktikken har jeg fået lov til at arbejde med rigtigt mangler vinkler af den digitale markedsføring. Jeg har været med til at lave medieplaner, booket kampagner, evalueret på kampagnerne, være med til kunde- og mediemøder, siddet med trackingen for nogle af kunderne. Gennem hele forløbet er jeg blevet lyttet til og mine anbefalinger er blevet taget med i overvejelserne til hvordan kampagnerne skulle udformes”

Rasmus - Digital konceptudvikling, EAL

Afdeling: Digital, Wavemaker

“Kontooptimering på Google kampagner med fokus på A/B splittest i både Search Ads 360 og Google Ads, optimeringer af SQR, budstrategier og bud. Derudover også en del Youtube kampagner med fokus derudover på audiences targeting og placements.

Udover generel hverdag, er jeg også blevet Google Ads Certificeret, samt har lavet et oplæg til en kundepitch på Search”

Natalie - Digital konceptudvikling, KEA

Afdeling: Search (SEM), MediaCom/mSix

Hvordan er det at være [M]Intern?

“Under mit praktikforløb fik jeg hurtigt ansvar for egne opgaver, og følte mig fra starten som en del af teamet. Jeg har desuden fået konkret erhvervserfaring og kompetencer, som jeg kan bruge i min fremtid i mediebureaubranchen. Udover det faglige er der samtidig rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer, hvad end det er fredagsbar, vinsmagning eller fifa turnering. Jeg kan derfor varmt anbefale et praktikophold hos Group M.”

Tobias

“Mit praktikforløb i GroupM har været en kæmpe oplevelse. Jeg blev fra dag et opfattet som en kollega fremfor en praktikant. Der er meget frihed under ansvar og jo mere engagament og interesse du udviser, jo mere bliver du tildelt.”

Nadja

“Det har været meget spændende og lærerigt. Jeg har lært en masse inden for konverteringsoptimering (CRO), forretningsforståelse og livet på et bureau. Jeg har haft en stejl læringskurve og prøvet kræfter med en masse forskellige ting inden for konverteringsoptimering. Selvom det er en specialistkompetence, er der mange forskellige facetter inden for CRO, hvor man både skal være analytisk og kreativ. Kombinationen af de forskellige ting har været rigtig sjov.”

Simone

“Jeg har været utrolig glad for at være i praktik i GroupM. Lige fra dag ét blev jeg som praktikant taget godt imod og fik en bred introduktion til hele huset. Her tager de dét at have praktikanter seriøst og min læringskurve har været ekstrem stejl, dog uden at jeg nogensinde har følt at jeg stod alene med opgaverne, da jeg altid havde mine kompetente kollegaer i ryggen. Forløbet kan kun anbefales, hvis du søger en praktikplads, hvor du virkelig for plads og lov til at lære noget.”

Sabrina

“Gennem praktikforløbet får man hurtigt ansvar for egne opgaver, og du får bestemt ikke de kedelige “praktikant opgaver”. Du får lov til at arbejde opgaver der er relevante og arbejde med rigtige kunder. Du bliver ikke set som praktikanten herinde, du er ligeså meget en kollega på lige fod med de andre der sidder i bureauet. Arbejdet i hverdagene er spændende og udfordrende, og hvis du gerne vil have mere ansvar eller flere opgaver, så skal du bare sige til. Derudover har de nogle ganske udemærket (virkeligt gode) fredagsbare og mediefester”

Rasmus

“Mit praktikantforløb har været ret så fantastisk, med masser af udvikling, kompetencer, viden og brug af værktøjer. Min læringskurve har til tider været stejl, men rejsen har været positiv hele vejen igennem”

Natalie

GroupM Denmark

Kristen Bernikows Gade 1

1105 København K

Følg med i hvad vi laver!

GroupM Denmark

Europaplads 2, 3. sal

8000 Aarhus C